Dhr. A. Bode
Huisarts

Sinds 1984 werkzaam als huisarts in Breda. Aanvankelijk praktijk aan huis, vanaf 2006 " naast huis". Naast de algemene huisartsgeneeskundige zorg specifieke interesse in kleine chirurgie en sportblessures. Spreekuur elke ochtend behalve op woensdag.

Mevr. A.H. Bode-Nuis
Huisarts

Samen met echtgenoot sinds 1984 als huisarts in Breda werkzaam. Spreekuur dagelijks elke middag behalve vrijdag en telefonisch spreekuur op maandag tussen 13.00-13.45.  

Mevr. A. van Amstel
Huisarts

Huisartsopleiding in 2013 afgerond. Werkt sinds september 2013 op woensdag en vrijdag in deze praktijk. Telefonisch spreekuur van dr. van Amstel is op woensdag en vrijdag van 13.00-13.45.    

Yvonne Martens
Praktijkondersteuner

Yvonne werkt sinds 1985 (!) in deze praktijk. Aanvankelijk als doktersassistente, vanaf 2007 als praktijkondersteuner (POH-S) met als kerntaken diabetes- en ouderenzorg. Verder begeleidt Yvonne patienten die hulp nodig hebben het roken te stoppen. Daarnaast adviseert zij (in overleg met de... lees verder

Esther Merks - Jacobs
Doktersassistente/ praktijkondersteuner

Esther werkt sinds 2006 als dokterassistente in deze praktijk. Vanaf 2014 is zij tevens praktijkondersteuner (POH-S) met aandachtsgebied astma en COPD.

Asma Aynaou
Doktersassistente/ praktijkondersteuner

Sinds 2013 is Asma werkzaam in praktijk " Panta Rhei". Naast doktersassistente is zij per november 2017 ook praktijkondersteuner. Haar aandachtsgebied is de begeleiding en advisering van patienten met verhoogd risico hart- en vaatziekten en diabeteszorg.     lees verder

Geraldine van Arneman
Doktersassistente

Geraldine werkt sinds 2014 als assistente in onze praktijk. Samen met haar collega's houdt zij zich voornamelijk bezig met het maken van afspraken, triage van gemelde gezondheidsklachten, toedienen van injecties,beoordeling van urines, het uitspuiten van oren, etcetera.
HZG Breda