Praktijkinformatie

AANGEPASTE BEREIKBAARHEID IN DE PERIODE 3 TOT EN MET 21 AUGUSTUS 2020, klik hier 

 

Spreekuur artsen

Dr. C.J. Bijkerk heeft spreekuur op maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

De heer T.J.C.M. Roosen heeft spreekuur van maandag tot en met donderdag

Mevrouw A. van Amstel heeft spreekuur op vrijdag


Afspraken kunnen telefonisch of -als u zich hiervoor heeft aangemeld- via MijnGezondheid.net worden gemaakt. Voor een afspraak wordt 10 minuten gepland. Als u denkt dat 10 minuten te weinig is, kunt u ook een dubbelconsult vragen.

Spreekuur van de praktijkondersteuner/assistente
Onze praktijkondersteuners Yvonne Martens, Esther Merks-Jacobs en Asma Aynaou zijn gespecialiseerd in controles van chronische ziekten zoals diabetes mellitus en astma/COPD. Ook worden zij ingeschakeld bij de controle van risicofactoren voor hart- en vaatziekten (zoals hoge bloedruk en een verhoogd cholesterol). De praktijkondersteuners hebben daarvoor eigen spreekuren. Voor andere kleine verrichtingen zoals oren uitspuiten, hechtingen verwijderen en stikstofbehandeling kunt u bij de praktijkassistenten een afspraak maken.

 

POH-GGZ

Met ingang van 1 april 2020 is er weer een POH-GGZ werkzaam bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Ivanka Obi biedt spreekuur aan op dinsdagochtend en op donderdag tot 14.30 uur. 

 

Uitslagen

Voor uitslagen van het laboratoriumonderzoek, röntgenfoto’s, kweken en functieonderzoek kunt u na 3 werkdagen contact opnemen met de praktijkassistente op telefoonnummer 076 521 2819. 

De uitslagen die door de assistentes worden doorgegeven, zijn altijd door de artsen met de assistentes besproken en van advies voorzien. Indien u naar aanleiding van de uitslag nog vragen hebt aan één van de artsen dan behoort dat tot de mogelijkheden. Dat kan telefonisch en ook  ook via de beveiligde online patiëntenomgeving MijnGezondheid.net, als u zich daarvoor heeft aangemeld.

 

Huisbezoek
Huisbezoeken (ook wel visites genoemd) kunnen aangevraagd worden tussen 8.00 – 10.00 uur. Uiteraard geldt dit niet voor levensbedreigende zaken!
Patiënten die om medische reden niet naar de praktijk kunnen komen, kunnen een huisbezoek aanvragen. Huisbezoeken worden meestal ’s middags afgelegd worden. Omdat op de praktijk de onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden groter zijn dan bij de patiënt thuis, verzoeken wij u echter -zo mogelijk- naar de praktijk toe te komen.

HZG Breda