Mijn gezondheid.net

Mijngezondheid.net

Wij nodigen u van harte uit om via de website van onze praktijk, toegang te  krijgen tot uw eigen zorgdossier.

 

Wij bieden u de mogelijkheid, om naast telefonisch, ook digitaal  uw gezondheidszaken te regelen. 

 

De digitale  mogelijkheden zijn een extra service en dus niet verplicht. Het telefonisch contact blijft onveranderd.

 

MijnGezondheid.net is een digitale patiënten omgeving. Vanuit dit internetportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw eigen medische dossier.

 

Hiernaast kunt u ook het volgende:

- Afspraak maken in de agenda van de huisarts op het moment dat het u het beste uitkomt.
- Herhaalrecepten bestellen: vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft.
- E-consult: stel een minder dringende vraag en krijg per mail antwoord. De digitale patiënte omgeving waar we gebruik van maken, maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk. Als u hier gebruik van wilt maken moet u zich aanmelden.
- Reisdocument (medicatiepaspoort) printen:

 

Voor u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van de medicijnen die u gebruikt. Het reisdocument is zo opgesteld, dat artsen en apothekers in binnen- en buitenland ermee uit de voeten kunnen.
Dit document is niet geschikt als verklaring om middelen die onder de opiumwet (slaap/kalmeringsmiddelen en ADHD-medicatie) vallen mee naar het buitenland te nemen! Kijk voor meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.

 

Voor aanmelden heeft u uw DigiD met een SMS-functie en een mobiele telefoon nodig.

 

Om er zeker van te zijn dat uitwisseling van uw gegevens goed en betrouwbaar is geregeld zijn er een aantal spelregels ingebouwd. Zo moet u zich eerst inschrijven voor MijnGezondheid.net. Als u vervolgens de eerste keer inlogt op MijnGezondheid.net, wordt een akkoordverklaring aangeboden waarin de spelregels staan. Nadat u op ‘akkoord’ heeft geklikt, krijgt u toegang toe het portaal. Is iets niet duidelijk, aarzel dan niet om ons om uitleg te vragen.

 

Wanneer uw huisarts u heeft aangemeld,  krijgt u een bericht en kunt u inloggen op www.mijngezondheid.net.

HZG Breda