Nieuwe praktijkhouders per 1 april 2020

Na 36 jaar huisarts te zijn geweest nemen A. Bode en mevrouw A.H. Bode-Nuis per 1 april a.s. afscheid van Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Zij zijn verheugd te kunnen gaan genieten van hun welverdiende pensioen en de praktijk met veel vertrouwen over te dragen aan Dr. C.J. Bijkerk, huisarts en mevrouw S.A. Bijkerk-Oord, praktijkmanager. Met eerstgenoemde heeft u wellicht al kennis gemaakt als waarnemend huisarts. Met veel plezier stellen wij ons aan u voor.

 

René Bijkerk werkte de afgelopen 15 jaar als huisarts, onderzoeker en bestuurder in de regio Utrecht. Nieuwe ontwikkelingen en zorginitiatieven kunnen op zijn aandacht rekenen en zelf ontwikkelt hij ook regelmatig nieuwe oplossingen, zoals het kleine kwalen spreekuur. Dat vernieuwende is heel leuk! Ondernemen betekent ook samenwerken. En dat doe hij graag op praktijk-, wijk- én regionaal niveau. Sietske Bijkerk-Oord volgde haar opleiding aan de NHTV in Breda en is een organisator pur sang. Zij heeft 11 jaar ervaring als praktijkmanager in meerdere huisartsenpraktijken. Het is een droom die uitkomt om samen in een kleinschalige huisartsenpraktijk te werken dichtbij onze familie.

 

De zorg voor de patiënten wordt per 1 april voortgezet door Dr. C.J. Bijkerk en mevrouw A. van Amstel. Huisarts van Amstel is voor velen van u al een bekend gezicht. Door de toenemende zorgvraag wordt het huisartsenteam uitgebreid met huisarts T. Roosen. Wij zullen u meer spreekuur aanbieden en tijdens vakanties blijft de praktijk geopend. Wij zijn van mening u zo persoonsgerichte, continue en toegankelijke zorg van hoge kwaliteit te bieden. Dit doen we samen met het vaste team van assistentes en praktijkondersteuners die ook na 1 april voor uw gezondheidsvragen klaar staan. < Terug
HZG Breda